Lajv En Sista Tillflykt - Projekt Genesis

Vad vore Karlstad Spelkonvent utan lajv? I år arrangerar vi inget lajv själva, utan bjuder in Svenska Kyrkans Unga - Karlstad Stift som arrangerar Zombielajvet "En Sista Tillflykt - Projekt Genesis". En bakgrundshistoria till deras populära zombielajv i Kil, som DU kan vara med på! Lajvet sker på lördag 13:00 - 16:30, anmälan kommer ske på plats så se till att vara på konventet innan 13:00 om du vill delta! Text från arrangörerna:

”Ett år har gått sedan den stora katastrofen inträffade. Ännu vet ingen var infektionen kom ifrån som skapade zombierna även om flera teorier lanserats. Den mänskliga civilisationen är numera ett minne blott. Kvar finns några få människor som är utspridda över världen. En del försöker klara sig på egen hand medan andra har anslutit sig till olika grupper för att ha större chans att överleva.”

Här får du chansen under några timmar att prova en del av det som tillhör lajvet: ”En sista tillflykt”. ”En sista tillflykt” utspelar sig i nutid där världen som vi känner den har gått under. Det är en kamp för överlevnad när zombies stryker omkring och stundtals kan det verka som att det är någon eller något som ligger bakom alltihop.

Lajvet innefattar introduktion, genomförande och efterföljande samtal. Samtalet efteråt är det som gör våra lajv unika då vi tillsammans med er deltagare går igenom det som skett under lajvet och vad vi kan lära oss av det på olika sätt. Du behöver ingen egen utrustning för att deltaga."


Share this: